Facebook'a Gömülü Gönderi Özelliği Geldi

| | | | 1 Ağustos 2013 Perşembe Unknown 0 yorum
İnternetin en yaygın sosyal ağı Facebook sürekli gelişiyor. Son olarak Facebook gönderilerini web sitelerine taşıyan "gömülü gönderiler" adında yeni bir özellik kullanıma sunuldu.

Her geçen gün irili ufaklı yeniliklerle gelişen Facebook son olarak gömülü gönderi desteği sunmaya başlayacağını duyurdu. Web sitelerinde yaygın olarak karşılaştığımız gömülü Twitter gönderilerinin popülerliğini artırdığı bu dönemde, Facebook'un hamlesi oldukça dikkat çekici.

Şirketin basın biriminden yapılan açıklamaya göre yeni özellik, kullanıcılara Facebook gönderilerini kişisel sitelerine ve bloglarına gömme olanağı sağlıyor. Ayrıca bu özellik sayesinde kaynak gönderilerde yer alan görseller, videolar, hastagler ve diğer içerikler de gömülen sitede eksiksiz yer alıyor.



Gömülü Facebook gönderilerini çeşitli sitelerde ya da blog sayfalarında gören kullanıcılar, gönderi üzerinde yer alan "beğen" ve "paylaş" bağlantıları ile doğrudan bu işlemleri gerçekleştirebildiği de verilen bilgiler arasında.

Gömülü gönderiler özelliği ilk etapta aralarında CNN, Huffington Post, Bleacher Report ve PEOPLE gibi dünyaca ünlü yayın organları tarafından kullanılabiliyor. Buna rağmen verilen bilgiler yeni özelliği yakın zamanda fazla sayıda sitede kullanılacağı yönünde.

Kaynak: SDN

0 yorum: